≡ Menu

De ce scriu acest blog

Scriu  acest blog pentru visele mele si ale tale si pentru potentialul care exista in noi toti. Simt ca scriind voi fi dedicata sa muncesc mai mult pentru a-mi indeplini visele si te voi putea ajuta si indruma si pe tine sa ti le realizezi pe ale tale. Imi doresc ca in aceasta calatorie a aspiratiilor si dorintelor sa pun capat iluziei ca am tot timpul din lume sa le fac pe toate. Iti suna cunoscuta fraza? Aceasta ganduri ma amagesc de multe ori sa aman lucrurile importante si ceea ce-mi doresc sa fac, punandu-le mereu pe lista de lucruri de facut mai tarziu. Oare sa fiu singura care face acest lucru?

Nu stiu in viata ta cum e dar eu cand imi fac inventarele la sfarsit de saptamana, luna sau an realizez ca mi-am atins unele din obiective, dar ca acestea nu au de-a face cu ceea ce conteaza cel mai mult pentru mine—sa simt ca imi traiesc viata pe deplin si nu cu jumatati de masura. Stiu ca poate fi altfel. Si mai stiu ca ziua de maine nu este garantata de nimeni si de nimic. AZI este ceea ce conteaza. ACUM este singurul moment pe care il am.

Consider ca avem o datorie fata de noi insine sa nu ne lasam viata pe jumatate traita. Imi doresc ca pe viitor sa reflectez asupra trecutului meu si sa realizez ca am muncit si am incercat sa-mi indeplinesc visele si dorintele, fie ele indraznete, nebune sau de neinteles.  Regretul cel mai mare ar fi sa stiu ca am lasat timpul sa treaca, pierduta in lucruri triviale. Tu ce iti doresti? Daca vrei sa-ti traiesti visele si dorintele si nu stii cum sa incepi, vino in aceasta calatorie cu mine. Nu garantez ca va fi una usoara, dar promit ca se va merita…

Am inceput sa scriu un jurnal personal acum multi ani, insa am luat decizia sa scriu o parte din parerile, experientele si visele mele pe acest blog pentru ca totul e mai frumos atunci cand este impartasit. Daca in calatoria mea te pot ajuta si pe tine sa-ti amintesti de visele pe care le aveai cand erai copil si care au ramas inca neindeplinite, sau de cele pe care le ai in prezent dar pe care nu indraznestii sa le gandesti nici macar in propria-ti minte pentru ca ti se par prea mari si irealizabile, atunci consider ca misiunea acestui blog este mult mai mare decat am sperat atunci cand am inceput sa-l scriu. Stiu ca la inceput ti se va parea imposibil. Stiu ca-ti va fi greu sa-ti permiti tie insusi sa dai frau liber imaginatiei. Si mai stiu ca de indata ce vei incepe nu te vei mai uita inapoi.

Acum multi ani in urma am inceput sa-mi trimit gandurile si dorintele in Univers fara sa-mi dau seama ca ar putea avea vreun impact si ca unele dintre el ar putea deveni vreodata realitate. Numai cand ma uit in urma realizez ca am facut-o in mod inconstient si asta ma face sa ma intreb “Daca am trait atat de multe minuni fara nici o intentie, atunci ce se poate intampla daca o fac contient? Ce se poate intampla daca si muncesc din greu pentru ceea ce-mi doresc?” Acest blog este un experiment si un raspuns mult cautat la aceasta intrebare.

Sunt constienta ca lista mea de 100 de vise, dorinte si ambitii este doar un inceput si ca pe parcursul calatoriei mele vor aparea si altele care sunt inimaginabile acum, stand inca ascunse adanc in mine de frica ca ar putea fi prea marete sau ca nu se vor indeplini niciodata. Promisiunea mea este ca pentru fiecare vis de-al meu implinit te voi ajuta si pe tine sa-ti indeplinesti visul. Trimite-mi gandurile tale aici si spune-mi… TU CE VIS AI?

Pentru vise implinite,

Diana

Comentarii de pe Facebook

comentarii