≡ Menu

Cum este cu elicopterul deasupra Manhattan-ului

Desi locuiesc de mult timp aici si as fi avut oportunitatea sa zbor cu elicopterul deasupra Manhattan-ului de multe ori, nu am facut-o niciodata. M-am tot amagit ca “Am eu timp s-o fac si pe asta” de aproape 5 ani, pana in luna Martie a acestui an cand m-am asezat comod in pat si nu m-am ridicat de acolo pana cand nu mi-am dat seama ce-mi doresc cu adevarat sa fac si prin ce sunt dispusa sa trec ca sa bifez toate acele dorinte de pe lista.

Visul #80 Sa merg cu elicopterul deasupra Manhattan-ului l-am realizat pe 24 August 2013, la doar 5 luni de la scrierea lui pe lista. Este al doilea din lista celor 100. Primul este acesta.

Reteta indeplinirii visului #80:

Dorinta maxima

+

planificare timp de cateva saptamani

+

5 prieteni

+

ziua de nastere a Laurei si a lui Matthew

+

pasiune pentru lucrurile facute pentru prima data

+

$100 de persoana

+

soare

=

o zi magica pentru toti 6 (Laura, Jason, Cela, Linnea, Matthew si cu mine).

Am gasit bilete pe Groupon la compania aceasta. Plecarea a fost de la Exchange Place in Jersey City, NJ. Plimbarea in aer a durat aproximativ 15 minute si a fost de vis. Am zburat doar deasupra raului Hudson pentru ca elicopterele care poarta pasageri aventurosi ca noi n-au voie sa zboare deasupra orasului. Doar elicopterelor militare si celor apartinand persoanelor care lucreaza la Casa Alba le sunt permise zborurile deasupra cladirilor zgarie nori.

Pilotul a fost extrem de dragut. Ne-a spus ca nu numai pasagerii traiesc momente de neuitat, ci si el. Aveam toti casti cu microfon si se auzea ce vorbea fiecare. A facut glume si ne-a incurajat sa-i cantam Laurei si lui Matthew Happy Birthday in aer. A fost frumos! Ne-a spus ca a avut ca pasageri cateva cupluri care au decis sa-si promita dragostea eterna deasupra orasului care nu doarme niciodata. Asta da cerere in casatorie!

Va mai pot povesti despre adrenalina prin care am trecut, insa las filmuletul pe care l-am facut sa va poarte prin aceleasi momente pe care le-am trait noi.

Pentru vise implinite,

Diana

IMG_0318 IMG_0312 IMG_2939 IMG_2942

Comentarii de pe Facebook

comentarii

{ 2 comments… add one }
  • Iulian Boia August 27, 2013, 6:59 pm

    Foarte misto, felicitari pentru ambitie si perseverenta!

    • Diana August 27, 2013, 7:55 pm

      Multumesc Iulian! Ma bucur ca ti-a placut… Voi incerca sa fac cate un video de fiecare data cand simt ca este o experienta care trebuie impartasita 🙂

Leave a Comment