≡ Menu

Cum ajungi in audienta la Dr. Oz Show (Gratis)

Dupa parerea mea, unul dintre lucrurile “must do” la New York este o vizita pe platoul de filmare al doctorului cel bun—Dr. Oz. Nu cred ca este pe nici una din listele cu locuri de vizitat sau lucruri de facut in New York City insa garantez ca este o experienta mai frumoasa decat multe dintre recomandarile comerciale.

Dorinta de a-l vedea in persoana pe Dr. Oz a pornit de la mama. Cand a venit in vizita la mine acum cativa ani am intrebat-o…

Mama, daca nimic nu ar fi imposibil, care ar fi experienta unica pe care ti-ai dori sa o traiesti cand esti la New York?

Iar ea a ras cu gura pana la urechi si a zis pe un ton indoielnic…

Mi-as dori sa-l vad pe Dr. Oz. Il urmaresc mai in fiecare zi la televizor.

Dupa doar cateva minute in fata calculatorului am aflat ca Dr. Oz Show se filmeaza in NYC, ca in zilele in care venea mama in vizita erau inca locuri libere si ca biletele sunt gratis. De vis… mai ales pentru mama, nu atat de mult pentru tata 🙂

Experienta a fost frumoasa si prima data cand am fost cu ea si a doua oara cand am hotarat sa-mi surprind prietenii cu o activitate mai iesita din comun. Dupa ce am impartasit experienta pe Facebook multi m-au intrebat cum am facut, asa ca am scris pas cu pas despre cum poti proceda daca iti doresti sa mergi, sau mai bine spus daca ai o mama care-l iubeste pe Dr. Oz mai mult decat pe tatal tau (uneori).

Acestia sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi:

1. Mergi pe site-ul official al lui Dr. Oz la sectiunea Get Tickets

2. Alegi data pe care ti-o doresti si in care esti sigur ca tu si familia/prietenii puteti ajunge. Data si ora nu se pot schimba decat foarte greu si cu multe complicatii sau cu relatii. Show-ul este overbooked de obicei.

3. Dupa ce apesi pe ora dorita introduci datele personale. Dupa cum vezi unele campuri sunt obligatorii (cele cu steluta). Nu vei putea face rezervare fara un numar valid de Statele Unite. Daca ai nevoie de un nr. telefon scrie-mi. Numarul maxim de persoane pentru o rezervare este de 4. Pentru alte 4 bilete trebuie facuta o rezervare pe numele unei alte persoane.

4. Astepti email de confirmare pe emailul pe care l-ai folosit atunci cand ai facut rezervarile. Verifica si spamul. Eu l-am primit in maxim 7 zile.

5. Ultimul pas si cel mai frumos… Te prezinti la show imbracat la patru ace si te pregatesti sa aplauzi non-stop, sa gusti din bunataturile pe care Dr. Oz le da celor din audienta si sa primesti un cadou frumos. Eu prima data am primit o trusa de sprancene de la Anastasia Soare ,care era una dintre invitate, iar a doua oara am primit noua revista a lui Dr. Oz numita The Good Life. In alte cuvinte te pregatesti sufleteste sa traiesti o experienta unica.

Eu la show am purtat rochia pe care mi-a facut-o mama. Mereu cand port ceva facut de ea zilele imi sunt norocoase. Am stat chiar pe primul rand si am dat noroc cu doctorul cel bun.

Episodul la care am participat noi s-a numit Shark Tank. Am invatat ca e mai bine sa pun unt in cafea decat zahar, cum sa-mi fac deodorant natural din ingredientele pe care le am in casa, ce exercitii sa fac pentru a-mi tine osul pelvic sanatos si multe multe alte lucruri de ale sanatatii.

 La cat mai multi doctori buni,

Diana

P.S. Daca ai nevoie de ajutor cu rezervarea, scrie-mi.

P.P.S. Daca ajungi in platou, spune-mi cum ti-a fost experienta.

photo 1

photo 3

Screen Shot 2014-06-15 at 2.36.08 AM

Comentarii de pe Facebook

comentarii

{ 1 comment… add one }
  • Jorjette December 19, 2014, 8:55 pm

    Wow, asta chiar e o chestie faina. E o experienta interesanta sa ajungi la dr Oz. E un tip interesant care face niste emisiuni de interes maxim. N-am reusit sa vad prea multe emisiuni de-ale lui, însă cele pe care le-am văzut, m-au fascinat.

Leave a Comment