≡ Menu

Cum a fost cand am stat ‘Up all Night to Get Lucky’

De ziua mea mi-am dorit cadou un lucru pe care nu l-am mai facut niciodata.

Am facut un pact cu viata ca voi cumpara experiente, nu lucruri, ca voi plati pana la ultimul ban din buzunar pentru a trai, nu pentru a acumula. Mi-am promis ca atunci cand voi scoate din contul bancar bani voi incerca sa depun in contul vietii milioane… milioane de momente de neuitat.

La doua saptamani de la ziua mea ne-am pornit spre Long Island la petrecerea caritabila organizata de Nile Rodgers. Poate ca numele Nile Rodgers nu-ti suna deloc cunoscut, dar daca stii de Madonna, Daft Punk, William Pharrell, Diana Ross, Duran Duran sau David Bowie atunci stii si de Nile Rodgers. Iar daca iti mai spun si de melodiile Up all night to get Lucky, We are family, Like a Virgin, Let’s Dance si Upside Down, stii si de geniul care le-a creat—Nile Rodgers, ai ghicit!

La petrecerea din Long Island s-au adunat mii de oameni pentru a dansa dar si pentru a pune mana de la mana sa se stranga bani pentru niste organizatii non-profit care ofera sprijin fie celor care si-au pierdut casele dupa Uraganul Sandy, fie copiilor care nu au posibilitati sa mearga la scoala.

S-a dansat timp de 5 ore incontinuu. Ceilalti doi invitati surpriza au fost Avicii si Adam Lambert. Chiar dupa petrecere am avut ocazia sa-l cunosc pe Nile Rodgers si sa-i dau un hug. Are o prezenta extrem de placuta. Este timid, foarte modest si zambaret. Mi-am dorit sa-l cunosc nu doar pentru succesul nemaipomenit pe care l-a avut in cariera si muzica buna pe care o compune. Mi-am dorit sa-l cunosc pentru ca stiam ca in spatele costumului alb si al parului lung se ascunde o poveste care ma inspira.

Am inceput sa-i citesc biografia cu o zi inainte de concert si este singura carte la care am plans. Iar eu nu plang. Sau ma rog plang, dar extrem de rar. Nile este unul dintre oamenii caruia indiferent daca ecuatia vietii a vrut sa-i dea cu minus, el a tranformat-o intr-un mare plus.

A crescut cu parinti dependenti de droguri, a fost marginalizat datorita faptului ca este negru si a crescut simtind ca este cel mai neiubit copil de pe pamant. A fost conceput “din greseala” ca rezultat al unui viol. La tot acest scenariu groaznic se mai adauga si faptul ca mama lui avea doar 13 ani cand l-a adus pe lume. Povestea perfecta a unui om de care n-ar fi trebuit sa se aleaga nimic in viata … si totusi…

1098043_10201718883115055_566402223_n

Dupa concert am fost la un after party unde s-au adunat cativa dintre cei care au fost pe scena: Avicii, Adam Lambert, fetele de la Chic care au cantat cu Nile si multi, multi altii. Dupa alte 2 ore petrecute acolo, ne-am pornit spre hotel.

In receptia hotelului am dat de Adam Lambert, un tip dupa care adolescentele si femeile in varsta lesinau la concert. N-am inteles de ce! Cu cateva ore inainte nici nu stiam cine este, insa ii recunoscusem piesa pe care a cantat-o pe scena, Whataya Want From Me. Am socializat pret de cateva minute cu el si am aflat ca pleca in Manhattan pentru un alt concert, a doua zi.

P1100064

In noaptea in care am stat “Up all night to get lucky” am imbinat doua lucruri care ma inspira—am facut un lucru pentru prima data si am cunoscut un om care a reusit sa-si transforme viata dintr-un esec intr-un adevarat miracol.

Pe tine ce te inspira?

Diana

Comentarii de pe Facebook

comentarii

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment