≡ Menu

# 62 Sa incep sa scriu un blog

Inceputul ma sperie dar m-ar speria si mai mult sa nu incep. Faptul ca mi-am dorit de multi ani sa scriu un blog si ca incep acum (8 Aprilie 2013) este un lucru mare pentru mine. Momentul acesta in care stau cu laptopul in brate si scriu acest prim articol este minunat.

 Sa incep sa scriu un blog a fost dorinta #62 de pe lista mea de 100 de lucruri pe care vreau sa le fac cat traiesc. A aparut pe lista cu mult timp inainte sa stiu despre ce exact voi scrie sau ce format exact va lua. Desi pare relativ simplu si un lucru usor realizabil, l-am pus pe lista de  dorinte pentru ca pentru mine implica o responsabilitate fata de mine si fata de tine, cel care citesti. Ma forteaza sa fiu mult mai responsabila fata de dorintele mele, care acum ca sunt postate public sunt sub o presiune mare pentru a se indeplini si pentru a fi traite.

Incep sa scriu acest blog pentru visurile mele si ale tale si pentru potentialul care exista in noi toti. De foarte multi ani traiesc cu iluzia ca am suficient timp sa le fac pe toate si ca sunt tanara, am toata viata inainte. Cu aceste doua idei in minte au trecut anii si-mi dau seama ca multe dintre lucrurile pe care mi le doresc cu adevarat nu mi s-au intamplat inca. Da, este adevarat ca sunt tanara si ca am toata viata inainte, dar consider ca cel mai important lucru este sa incep sa indraznesc sa visez mai mult, sa-mi doresc mai intens si sa ma dedic cu pasiune gandurilor care-mi preocupa mintea. Multe dintre ele sunt fie prea indraznete, fie prea nebune, fie de neinteles. Nu vreau sa le explic, vreau doar sa le traiesc. Vreau sa muncesc la fel de mult pentru a-mi indeplini visurile, cat muncesc pentru job, pentru a face bani, pentru cariera, etc.

#62blog3.022Am inceput sa scriu un jurnal acum cativa ani si am remarcat ca m-a ajutat foarte mult sa ma cunosc, sa reflect asupra momentelor frumoase si dificile si sa-mi amintesc cu acuratete maxima sentimentele si gandurile pe care le aveam acum un an, o luna sau o saptamana. Pe langa experientele traite mi-am notat (mai mult in gluma decat in serios) si o serie de lucruri pe care vroiam sa le fac cat traiesc. Erau atat de grandioase si irealizabile ca de multe ori radeam de mine si de faptul ca indraznesc sa ma gandesc la asa ceva. Imi gaseam confortul in faptul ca numai eu aveam acces la ele si ma zbuciuma ideea ca vreo alta persoana ar putea vedea cumva ceea ce gandesc eu. Vroiam sa-mi ascund dorintele mai mult decat orice altceva. Mi-a luat o perioada foarte lunga sa ma decid sa-mi scriu ideile si sa le fac publice pe acest blog, insa ma bucur ca am gasit curajul. Numai acum, cand ma uit in urma imi dau seama ca multe din ideile indraznete pe care le-am avut au devenit realitate, implicit sa ma mut in America. Lucrul acesta m-a facut sa ma intreb: Daca aceste dorinte au devenit realitate fara sa fiu constienta de ele, atunci ce se poate intampla daca depun efortul necesar ca sa-mi indeplinesc ceea ce vreau sa traiesc?

De la intrebarea aceasta a pornit idea acestui blog. Blogul este raspunsul mult cautat si un experiment in acelasi timp. Te invit cu mine in aceasta calatorie. Te invit sa nu-ti mai ascunzi visurile si sa te simti inconfortabil pentru ca indraznesti prea mult. Te provoc sa-ti creezi si tu lista de 100 de lucruri pe care vrei sa le indeplinesti cat traiesti. Te voi sustine nu numai sa o creezi dar si sa ti-o realizezi si sa o traiesti, pentru ca viata este prea scurta pentru a ne multumi cu mai putin decat meritam si ne dorim.

 Pentru fiecare vis de-al meu devenit realitate, te voi ajuta sa-ti realizezi un vis de-al tau.

Si acum ca dorinta #62 este indeplinita, este randul tau sa-mi spui ce vis ai tu si cum as putea eu sa-l fac sa devina realitate.

Pentru visuri implinite,

Diana

Comentarii de pe Facebook

comentarii

{ 2 comments… add one }
  • Cateluta August 1, 2015, 10:41 am

    Buna Diana,

    Am primit un e-mail care spune ca am castigat la loteria vizelor,insa nu stiu daca nu cumva este o pacaleala si mi-e teama sa actionez? Cum sa fac sa aflu daca este real?

    Ai putea sa-mi dai o adresa de e-mail unde sa-ti trimit sa te uiti un pic?

    Multumesc.

Leave a Comment